Buitendelen

Oh nee, er is iets misgegaan. Controleer uw netwerkverbinding en probeer het opnieuw.

Over Buitendelen

Het idee voor een deelplatform is ontstaan door Gerjan den Hertog. Hij richtte in augustus 2022 Gearshare.nl op met het doel om delen van uitrusting makkelijk, leuk en normaal te maken. Want laten we eerlijk zijn; onze geliefde uitrusting ligt vaak ongebruikt in de kast te wachten op het volgende avontuur...

Gerjan tijdens het Samen voor Buiten evenement van Bever

Het initiatief om spullen te delen met gelijkgestemde avonturiers werd enthousiast onthaald. Ook tijdens het door Bever georganiseerde ‘Samen voor Buiten’ evenement – waarbij een grote groep experts samen werd gebracht om iets te doen tegen de groeiende berg textielafval - kon het idee rekenen op een enthousiast onthaal. Desondanks bleken er ook de nodige uitdagingen om het deelplatform tot een echt succes te maken. Om te voorkomen dat dit duurzame initiatief zou stranden is Bever een samenwerking aangegaan met Gerjan. Onder de naam ‘Buitendelen’ werken we vol energie aan het realiseren van dit idee om het delen van producten tussen Buitenvrienden te stimuleren.

Vind jij dit ook een tof initiatief? Schrijf je in, deel je uitrusting, enthousiasmeer je vrienden en ga met ons dit avontuur aan!

Bekijk het aanbod